Det var en gång…

Nilou etablerades sommaren 2018 i Arlöv utanför Malmö nere i Skåne. Vi som grundade företaget hade länge drömt om tanken på att starta e-handel och sälja till föräldrar. Vi hade även tankar på att börja blogga kring föräldraskap och barnprodukter. Vi har egna barn och tyckte att det saknades en bra hemsida som kombinerade e-handel av barnprodukter med blogg om intressanta ämnen. Vi tyckte även att sortimentet i andra web-shopar var för likartat och enkelspårigt. Till slut tog vi modet till oss och lade grunden till nilou.se.

Ofta får vi frågan om namnet Nilou står för något särskilt? Efter att ha grunnat länge och väl på ett lämpligt namn testade vi med att kombinera bokstäver från våra barns namn och sätta ihop ett till nytt och slutresultatet blev Nilou. De två små söta figurerna som finns i vår logo har vi döpt till “nillisarna”.

Som e-handelsföretag satsar vi mycket på produkter som vi tror att våra kunder skulle tycka om men vi utgår också mycket från vår egen smak. Kort sagt köper vi inte in något som vi inte själva skulle kunna tänka oss att ge till våra barn. Vi försöker hålla sortimentet brett, spännande, roligt, ekologiskt, dyrt, nytt och billigt på en och samma gång. Det är en stor utmaning men samtidigt väldigt roligt.

Vi strävar efter att ge våra kunder god service, snabba leveranser och säkra betalningar. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp och fri frakt vid köp över 500 kronor.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på info@nilou.se eller 040-12 97 80. Du är även välkommen att följa oss via FacebookInstagramoch nyhetsbrev.

Med vänlig hälsning

Veronika Belina, VD
Nilou AB, organisationsnummer: 559162-4480
Nätbutik: www.nilou.se